Familjerätt

I samband med en separation uppstår det ofta konflikter och frågor som inte alltid går att lösa på egen hand, särskilt om man har barn tillsammans. Advokatbyrån är specialiserad inom familjerättslig juridik och handlägger ett omfattande antal familjerättsliga tvister vid domstol varje år.

 

Advokatbyrån har en mångårig erfarenhet av att hanterat situationer som ofta uppstår såsom vårdnad om barn, barns boende, umgängesrätt med barn, underhåll m.m. I samband med detta är det ofta viktigt att man har ett ombud och att ombudet har erfarenhet av olika tänkbara situationer som kan uppstå för att på så sätt bistå med den hjälp situationen kräver.

 

Vi arbetar även med frågor som kvarsittanderätt samt övertagande av bostad i samband med separation. Vi erbjuder även juridisk hjälp med bodelning, upprättande av andra typer av familjerättsliga avtal (äktenskapsförord, samboavtal m.m.).

 

Vi erbjuder även juridisk hjälp inom arvsrättsliga frågor och tvister såsom upprättande av testamente samt klander av testamente.

 

En advokat ska utöver att vara ett juridiskt ombud under processen även vara ett stöd och därmed värdesätter och lägger vi stor vikt i att Du alltid ska kunna kontakta oss och att en tillit finns. Inledande kontakt (via telefon eller epost) med advokatbyrån erbjuds kostnadsfritt för att vi ska kunna avgöra vad för juridisk hjälp Du är i behov av samt vad Dina alternativ är.

 

ADRESS

Besöksadress:

Munkbron 11, 3tr

111 28 Stockholm

 

Postadress:

Box 2027

103 11 Stockholm